Trifontsompanis-lagadas.gr

Ανοιχτή επιστολή στο ΠΟΤΑΜΙ

ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 21-1-2019

ΕΠΙΚ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Α.Π.Θ

ΠΡΟΣ

τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και τους Βουλευτές του

ΠΟΤΑΜΙ

Αυτό ήταν λοιπόν το όνειρό σας!!! Μια ακόμα εξαπάτηση των καλοπροαίρετων οπαδών σας, που αναζητούσαν το καλύτερο και ηθικότερο πολιτικά! Μια ακόμα εμπορευματοποίηση της ελπίδας; ένα ξεπούλημα της κοινής-κομματικής-λογικής, και μια πορεία στο άγνωστο με μπούσουλα κάποιες «ηθικές αρχές-(ανήκουστες), κάποια συνείδηση-(λάστιχο), κάποια συνάντηση στα τυφλά με το αμαρτωλό παρελθόν σας-που μέχρι πρόσφατα βρίζατε υποκριτικά, και ένα ΠΟΤΑΜΙ που το ψηφίσανε τελικά για κόμμα και απεδείχθη βάλτος. Μεγάλα όνειρα είχατε φίλοι μου!!!!

Ένα ποτάμι που δεν του δώσατε τη δυνατότητα ούτε καν να γίνει ρυάκι, να κάνει παραπόταμους και να δροσίσει την πολιτική γή, αλλά το αφήσατε να στεγνώσει, γιατί δεν θελήσατε να βασισθείτε στις πηγές του λαού που τροφοδοτούν ποτάμια και γεμίζουν θάλασσες!!! Κάνατε λοιπόν ένα Ποτάμι, που κάθε τόσο ξεστράτιζε από την κοίτη του, γιατί ο καθένας είχε την πλεύση του και τις δικές του διαρροές, αφήνοντας τη χώρα και τους φίλους σας στεγνούς από όνειρα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως και να μην υπήρχαν καν όνειρα, αλλά μια αξιοπρεπής διαβίωση με μια βαρβάτη βουλευτική αποζημίωση, που σας δρόσισε σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας του λαού. Φούμαρα λοιπόν κύριοι!!!

Ακόμα μια προδοσία ονείρων και προσδοκιών, γιατί όταν επέλεγε ο λαός της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας τους εκπροσώπους του, δεν φανταζόταν ότι η αντικειμενικότητα, η σοβαρότητα, ο σεβασμός της ψήφου, και το δικαίωμα του λαού να μιλάει με το δικό σας στόμα, ήταν ακόμα μια απάτη! Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσαν απλά να είναι ρεπορτάζ μιας εκπομπής του κ. Προέδρου σας του Στ. Θεοδωράκη,που θα κατήγγειλε τα αήθη, αλλά ότι θα συνέβαινε στο κόμμα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, φάνταζε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας σε ελληνικό κανάλι!!!

Αλήθεια γιατί πουλούσατε ελπίδα, αφού δεν την είχατε στα χέρια σας ούτε ως έννοια;

Γιατί αφήσατε τους ανθρώπους σας να πιστεύουν ότι κάτι πάει να χαράξει, όταν σε κάθε ευκαιρία τους μαυρίζατε τη ψυχή με την αμετροέπειά σας;

Ξεκινήσατε σαν ΠΟΤΑΜΙ για να ριχτείτε στη θάλασσα των ιδεών και μπατάρατε σε μια λίμνη των ΠΡΕΣΠΩΝ , χωρίς να υποθέσετε πως οι λίμνες δεν έχουν άνωση για να κολυμπήσετε και σε οδηγούν στον πάτο!!!

Αυτό όμως που είναι το πλέον εξευτελιστικό, για όσους ρίχτηκαν μαζί σας στα ανύπαρκτα ρεύματά σας, είναι η αδυναμία να ξεπεράσετε τους εαυτούς σας και κυρίως τους κακούς εαυτούς σας, μιας και κάποιοι δεν πίστεψαν ότι το ΠΟΤΑΜΙ είναι ποτάμι, αλλά απόνερα από άλλα καράβια και νόμισαν πως βρήκαν λιμανάκι που παρέχει βουλευτική ηρεμία, μετά από πολυετή περιπλάνηση σε λιμάνια και κάβους, που δεν μπόρεσαν να δέσουν ποτέ με ασφάλεια, αφού τα διήλθαν όλα όσα είχαν κάβους μόνο στην αριστερά προβλήτα τους ή και λίγο δεξιότερα.(Δανέλης,Λυκούδης κλπ). Επίσης εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ιδιαίτερη σχέση σας με τον ελληνικό λαό, εξαντλούνταν σε συναισθηματικά φορτισμένες λέξεις χωρίς νόημα. Ένα κόμμα, που θέλει να λέγεται ελληνικό, συμπλέει σήμερα με τον Τσίπρα, με τον Ζάεφ, τον Ερντογάν (τον θερμότερο υποστηρικτή της συμφωνίας των Πρεσπών-και χρηματοδότη του Αλβανικού κόμματος Κοσόβου) , τη Μέρκελ, τις ΗΠΑ, των κάθε λογής γυρολόγων της πολιτικής Παπαχριστόπουλου, Ζουράρη, Παπακώστα, και τα άλλα «παιδιά», που ανάθεμά με αν μελέτησαν κι αν κατάλαβαν την κατάπτυστη συμφωνία που συνέταξε ο «αξιαγάπητος» κ Νίμιτς-(να ζήσει να τον χαιρόμαστε- που ήθελε δώρο για τα γενέθλιά του τη Βόρεια Μακεδονία)- για να δικαιολογήσει την ανικανότητά του επί 25 χρόνια, να λύσει το ζήτημα. Αλλά είχε κι αυτός μια ευκαιρία να λύσει το πρόβλημα επιβίωσής του, τι άλλο μπορούσε να κάνει στη ζωή του, παρά μόνο να κοροϊδεύει επί 25 χρόνια λαούς και κυβερνήσεις ;

Όμως αγαπητοί «Ποτάμιοι» φίλοι. Αναλογιστείτε λίγο την ιστορία μας και τη δική σας ιστορία. Πώς γίνεται η Ελλάδα πάντα να προδίδει και να ξεπουλά οτιδήποτε έχει να κάνει με τα βόρεια και τα ανατολικά της πατρίδας; Βόρεια Ήπειρος! Βόρεια Κύπρος! Ανατολική Θράκη! Ανατολική Ρωμυλία! Αχ !!! Ανατολή, γη της Μικρασίας, γη ελληνική!!!

Για τις δικές μας βόρειες πατρίδες που σφαδάζει ο Ελληνισμός ΤΙΠΟΤΑ!!! Ό,τι πούν οι μεγάλοι κι εδώ! Πάψτε λοιπόν να παραμυθιάζεστε ότι έχετε αρχές και αξίες, οράματα και απόψεις, προγράμματα και δημοκρατικές ευαισθησίες, και σταματήστε να ψαρεύετε στα θολά νερά των Πρεσπών, των Πρεσπών της Ε΄Ολομέλειας του ΚΚΕ, που στις 30 Ιανουαρίου 1949 ,ψήφιζε την δημιουργία της «ανεξάρτητης Μακεδονίας» στην παραλία των Πρεσπών, όπως και τώρα!!. Η σημειολογία της νέας αριστεράς είναι τρομακτική!!! Τρέξτε λοιπόν!!! Μπορεί να βρεθεί καρέκλα και για σας!!! Και αποφασίστε ότι θα πεθάνετε από ντροπή, γιατί το πραγματικό ποτάμι του λαού, θα σας ξεβράσει ως πολιτικά πτώματα στον βούρκο της ιστορίας. Υπο-ποτάμιοι, και στην πράξη και στη συνείδηση!!!